Центар Мајка Тереза Гевгелија


Јави се

+389 77 654 375

Локација

Деко Ковачев бр. 96 Гевгелија, Македонија

Локација

Деко Ковачев бр. 96 Гевгелија, Македонија

Е-мајл

hubilitiescentar@gmail.com

Испрати ни барање